ponedeljek, 10. november 2014

Škatlica




V poplavi različnih proizvodov Škatlica za vas poišče, preizkusi in izbere 5 top izdelkov vsak mesec znova, prihrani čas in predstavi izdelke umetnikov in trgovinic po nižji ceni, doda pa tudi osebno sporočilce v primeru obdaritve. V Škatlici se skrivajo izdelki s področja zdrave prehrane, ročno izdelanih in naravnih izdelkov, izdelkov za dom in kreativnost, sladkih presenečenj in še mnogo več. Vsak mesec Škatlico še dodatno opremimo z raznimi nasveti, idejami, recepti in predvsem lepimi mislimi.



Novembrska mesečna Škatlica vsebuje:

1. Obrazno olje, proizvajalca naravne kozmetike Shan. 100% naraven in brez enega samega dodanega konzervansa. Deluje blagodejno, vlažilno in negovalno na vse tipe kože.



2. Menakao temna čokolada je pridelana na organskih neškropljenih plantažah Madagaskarja. Hrustljava kakavova zrna in kanček soli privabita nežno grenkobo in sočen okus. Zelo zdrava, okusna in tudi dobitnica mnogih nagrad.




3. Blag in osvežilen zeleni čaj, primeren za vsak trenutek dneva. Pridelan na visoko ležečih majhnih kmetijah Rumenega gorovja na Kitajskem. Čajni filtri so nebeljeni in ne vsebujejo aluminijastih sponk, embalaža je iz recikliranega materiala.



4. 100% Suzi broške, ki skupaj sestavljajo veseli vrt, na katerem rastejo barvite rožice, se sprehajajo pisani psički in letajo ljubke ptice. Broške bodo popestrile vaša oblačila, šal ali torbico. Lesena osnova in ročno poslikane z akrilnimi barvami.



5. Pri Škatlici so v sodelovanju s spletno trgovino Svet idej ročno poslikali skodelice iz porcelana. Vsaka skodelica je zato unikatna in narejena s srcem. 




Škatlico lahko naročite: http://www.skatlica.si/.



                        Besedilo in fotografije by Škatlica :)



.

1 komentar: