nedelja, 19. oktober 2014

Knjiga HUDO PREPROSTO

Z velikim veseljem vam predstavljam knjigo, pri kateri sem sodelovala tudi sama in vanjo vložila veliko časa in truda.
Knjiga Hudo preprosto je polna domiselnih nasvetov, hitrih receptov in ljubkih idej. 


Prednaročila za knjigo zbiramo na spodnji povezavi

Za vsako naročilo prek navedene povezave bo v mojega prašička padel kak €, zato 100 % hvala za vsak naročen izvod :)


Do 24. 10. 2014 je knjiga na voljo po posebni akcijski prednaročniški ceni 22 € in velja, če na naročilnico vpišete akcijsko kodo knjiga22. S tem boste prihranili 12,90 €.
Po tem datumu je redna prednaročniška cena 24 € in velja vse do 27. 11. 2014. Redna cena prvih šest mesecev po izidu je 34,90 €.


 Knjiga Hudo preprosto, v trdi vezavi, kjer na 250 straneh najdete ljubke ideje za prosti čas, domiselne nasvete po načelu naredi sam, od doma narejenih daril do povsem novih izdelkov, ki jih boste z veseljem uporabljali ali si z njimi polepšali dom, ter veliko receptov. V sodobnem času, ko varovanje narave in okoljska vprašanja vse bolj prodirajo v našo zavest, bodo zlasti dragoceni napotki, kako znova koristno uporabiti najrazličnejše predmete, ki ležijo po predalih, kleteh ali podstrešjih. 

Pri knjigi je sodelovalo osem avtorjev, ki so ustvarili veliko preprostih, a inovativnih in presenetljivih predmetov, s katerimi boste popestrili svoje domove ali pisarne. Našli boste veliko iztočnic, ki bodo v pomoč pri pripravah na praznike, zabave, naučili vas bomo izdelati zanimiva darila za otroke. Recepte, ki jih spremljajo čudovite fotografije, smo razporedili v sklope po letnih časih, od zgodnje pomladi do prazničnega decembra, tako da vedno temeljijo na sezonskih sestavinah.  

Menimo, da lahko iz naravnih materialov in starih predmetov, ki bi sicer romali v smeti, še vedno naredimo nove, uporabne in lepe stvari. Ker se zavedamo pomembnosti nakupovanja lokalno, pri lokalnih obrtnikih, ustvarjalcih in kmetih, smo naše predloge prilagodili tudi temu vidiku.1 komentar:

  1. Se je veselim! Ne dvomim, da bo kot nalašč za hladne in sive dni...
    Tebi in celi ekipi pa...sončno jesen!

    OdgovoriIzbriši